facebook-3-xxl instagram-xxl twitter-3-xxl imagefcusfinal youtube-3-512 bokadirekt-logo

By pia, Apr 21 2016 09:19AM

Nu söker vi personer som vill utbilda sig och jobba med det NYA framtidsyrket Personal shopper inom modebranschen!

Imagefocus välstrukturerade utbildningskoncept ger dig stora möjligheter till en karriär både nationellt och internationellt. Som egen företagare eller anställd får du en gedigen kunskapsbank som utvecklar dig både inom modebranschen och som företagare.


Är DU den vi söker?


Har du ett stort intresse och passion för kläder, en känsla för mode, trender och stil?

En längtan till att kunna ge dina kunder en "extra" personlig upplevelse och service i din personal shopping?

Starta eget företag och jobba inom mode- och skönhetsbranschen?


Enligt en artikel i DagensHandel pekar på ett trendbrott i hur svenskarna kommer att fördela sina varor och tjänster i framtiden, menar HUI Researchs analytiker Andreas Svensson. Nu är det detaljhandels tur att spetsa till tjänstebudet. Tjänsterna som Personal shopper och andra hantverktjänster kommer öka då människors beteenden, behov rejält har ändrats på sista tiden.


Var nu med i uppstarten till ett "spännande och kreativt" framtidsyrke som håller på att växa fram i Sverige!

Har du länge funderat på att jobba inom klädbranschen är tiden inne för DIG!

Du kommer inte ångra dig, det är bara du själv som sätter gränser på hur långt du vill nå inom branschen!Imagefocus Personal shopper koncept ligger helt rätt i tiden, är den första och enda godkända certifierade utbildningen av bransch organisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund). Utbildningen är noggrant framtagen och skapad av många års yrkeserfarenheter både nationellt och internationellt. I utbildningen ingår 1-års gratis coach och mentorskap, vi jobbar tillsammans med en handlingsplan hur du ska uppnå dina framtida mål.


Anmäl dig redan nu till sommarutbildningen, start v.27.

Kontakta mig på pia@imagefocus.se, 0702- 89 13 33 för vidare information om upplägg och innehåll.


Tillsammans gör vi skillnad!!


Bästa vårhälsningar!

Pia


By pia, Apr 12 2016 05:05PM

Den sista månaden har verkligen varit en stor variation av olika uppdrag och konsultationer som en Stylist/Personal shopper kan tänkas jobba med.

Från privata konsultationer (kvinnor och män), garderobgallringar, garderobsplaneringar, personal shopping till utbildningar av Diplomerade Stylister/Personal shopper och sist men inte minst företags personliga varumärkesimage.

Det är många människor i min omgivning som nu har börjat undra vad jag egentligen jobbar med som Stylist/Personal shopper. Kort sagt så är det en "extra personlig service" som tillfredställer människors behov av olika anledningar till att få en bättre koordinerad klädgarderob och samtidigt hitta den rätta personliga klädstilen.

Det är så otroligt motiverande att få hjälpa människor utvecklas och växa i sitt "NYA JAG"!


Personal shopper tjänsten har generellt blivit mera uppmärksammat de sista månaderna genom media och samtidigt har klädbutikerna börjat annonsera ut att deras kunder kan få hjälp av en Personal shopper.

Tycker det är fantastiskt spännande att se hur vårt yrke bara växer och växer runt om i hela Sverige för varje vecka som går.


Samtidigt som vårt yrke och tjänster expanderar erbjuder jag nu en NY TJÄNST som Stylistrådgivare på den NY LANSERADE appen "eyeoda". När du laddat ner appen kan du kontakta mig som stylistrådgivare och jag kan bli DIN personliga Stylist/Personal shopper. Tänk vilka fantastiska möjligheter vi har idag genom den digitala tekniken! Så ladda ner den nu och få tillgång till min rådgivning vart än i världen som du befinner dig!

För några veckor sedan blev jag kontaktad av två företagare som hade behov av en ny stil till uppstart av en nylansering tillsammans med en världsomfattande produkt. Ett sådant otroligt spännande uppdrag med att få hjälpa ett företag i uppstarten och samtidigt veta om att den personliga imagen kommer bli en nyckel för företagets framgång. WOW, Im so excited! Det kommer vara en fröjd att få följa och vara en del av utvecklingen till deras framgång ute i världen.


Skulle DU också vilja jobba som Stylist/Personal shopper?


Vi behöver bli flera Stylister/Personal shopper som kan coacha och hjälpa människor/företag med deras image som leder till personlig framgång både privat och i arbetslivet.


Tveka inte, kontakta mig för din utbildning så coachar jag dig vidare in i en värld full med möjligheter och inspiration!


På återhörande och för hoppningsvis på återseende!


Varma soliga vårhälsningar

Pia

By pia, Mar 17 2016 02:07PM


Enligt en artikel i DagensHandel står vi nu äntligen inför ett trendbrott med vår tjänst "Personal Shopper"!

Med tjänster som Personal shopper och hantverkstjänster, ökar detaljhandeln nu tjänsteutbudet.


- Nu är det detaljhandels tur att verkligen spetsa till tjänsteutbudet. Det säger HUI researchs analytiker Andreas Svensson och pekar på ett tredbrott i hur svenskarna fördelar sina pengar mellan varor och tjänster.


Det är på väg att skapas många nya yrkesgrupper i framtiden för att täcka markandens behov och ett av dem är helt klart Personal shopper.

Är du intresserad av kläder, mode, stil och människor är Personal shopper yrket absolut något du bör utbilda dig till och satsa på just NU! Tveka inte, det finns många saker som tyder på en ökning av tjänsten och här får vi verkligen bekräftelse från HUI att vi är på rätt väg.


För mer information om våra utbildningar kontakta mig pia@imagefocus.se eller mobil 0702-89 13 33.


Vårhälsningar

PiaBy pia, Mar 11 2016 01:41PM

De sista veckorna har varit en spännande blandning av både utbildningar, privata konsultationer och många framtidsmöten med nya männsikor som ev. samarbetspartners. Att vara företagare och pionjär som jag själv krävs att man är förändingsbenägen, har en start vilja och tro på det man gör. Inte släppa sina drömmar och visioner hur än mörkt det kan se ut!


Att utbilda stylistlärare i Imagefocus Personal shopper koncept och veta att den yngre generationen kommer få med sig denna gedigna kunskap öppnar så många dörrar för eleverna både nationellt och internationellt efter avslutad examan. Det gör mig så otroligt glad inombords.


Jag börjar se många indikationer på att yrket "Personal shopper" blir mer accepetat, behovet ökar och en större efterfrågan efter våra tjänster både i butik samt som egen företagare. Det påminner mig lite om när jag startade min första nagelsalong i Vimmerby 1988. Det fanns ett stort underliggande behov hos många människor men det var inte riktigt accepterat att besöka en nagelterapeut för att få sina naglar iordning gjorda. Idag finns det nagelsalonger runt om i hela Sverige, både i små och stora städer.


Vad jag nu förnimmar är att det känns som samma process håller på attt hända med tjänsten garderobsgallring, garderobsplanering, personal shopping och är på stor ingång in i de Svenska hemmen. Jag såg på TV:n här om veckan att nu finns det även möjlighet att anlita en PT för hembesök istället för att du går till gymmet. Ny utvecklikng och förändring i den branschen!


Vi gör också hembesök, hjälper dig att koordinera upp din klädgarderob så att det passar din personliga stil och mest fördelaktiga färger till just din livsstil. Du sparar både tid och stress när du vet att allt i din klädgarderob går att kombinera tillsammans och samtidigt kommer du alltid se bra ut.


Att kunna coacha och hjälpa privata kunder känns verkligen som en bonus i allt jag är engagerad i och jobbar med.

Därför kan jag med STOR GLÄDJE OCH SPÄNNING idag annonsera att om ca 2 veckor kommer jag ut med en helt NY TJÄNST till dig som privatkund!

Har väntat väldigt länge på denna möjlighet som äntligen kommer bli verklighet i mitt liv som företagare!


Det omöjliga tar bara lite längre tid!


Håll utkik i mina sociala medier så kommer mer information om "tjänsten" inom kort!

www.imagefocus.se

Instagram: imagefocus.se


Önskar er en riktigt trevlig helg!

På återhörande och återseenade!

Soliga hälsningar

Pia

By pia, Feb 28 2016 08:35PM

Utbilda dig till Diplomerad Stylist/Personal shopper!


Personal shopper har blivit en stor efterfrågad tjänst i modebranschen och nyttjas på många arbetsmarknads

områden tex. butik, detaljhandel och av egna företagare inom skönhet. Allt fler förfrågningar om kunnnig yrkespersoner inom butik som kan hantverket från grunden, både teoretiskt och praktiskt.


Imagefocus har utvecklat och erbjuder Sveriges första godkända SEYF (Svenska Estetikers yrkesförbund) certifierade Stylist/Personal shopper utbildning. En komplett yrkesutbildning som syftar till att bredda och möta markandens växande behov av personlig stil och service.


- Är du intresserad av färg, form, stil, mode och shopping?

- Vill du hjälpa människor "handla klokt och miljömedvetet"?

- Hjälpa människor bygga upp en koordinerad klädgarderob där allt passar tillsammans utifrån deras livsstil?


Då kanske framtidsyrket Personal shopper är för dig?!


Den senaste veckan har jag utbildat en kvinna som är inredningsstylist. Hon kommer numera även kunna hjälpa sina kunder med att bygga upp en koordinerad klädgarderob när hon är ute på sina inredningsuppdrag. Utbildningen vidgar hennes möjligheter att styla ända in i garderoben och hjälpa människor med garderobsgallring och planering ut efter deras livsstil

Vilken genial ide jag tycker detta är! Att få jobba med människors helhet på olika sätt för att täcka olika behov.

En annan kvinna som nu ahr påbörjat sin utbildning jobbar på en rekryteringsfirma och ahr alltid varit intresserad av kläder, mode och stil. Hon är mitt i livet och vill nu uppfylla sina drömmar hon haft i många, många år med att få jobba med kläder. Hon har tidigare ägt en second hand butik men har som sagt inte riktigt kommit ifrån sina kreativa tankar kring mode och stil.

Tänk, det är aldrig försent, det är ofta vi själva som sätter upp begränsningar på vadvi kan eller inte. I mitt jobb möter jag många människor från olika bakgrunder som har ett sinne för färg och form men inte riktigt fått möjligheten eller tagit chansen i livet till att utvekcla dom egenskaperna.

Det är extra spännande och intressant att få följa dessa personer som genomgått min utbildning, hur de sedan använder sig av denna unika kunskap som utbildningarna ger.


Ser fram emot en vecka full med inspiration och NYA uppdrag som är på intågande!


Önskar er en riktigt bra vecka och glöm inte att "Follow your dreams"! If you dont have one, get one!!


På återhörande om en vecka igen!

Pia
SENASTE NYTT FRÅN IMAGEFOCUS