facebook-3-xxl instagram-xxl twitter-3-xxl imagefcusfinal youtube-3-512 bokadirekt-logo

VÄLKOMMEN TILL IMAGEFOCUS

Imagefocus vision är att utbilda och utveckla Style Advisor/Personal shopper utbildningar i Scandinavien till företag, privat personer, detaljhandeln och skolor för att täcka marknadens behov.

 

Jag har arbetet som företagare och entreprenör inom skönhet och modebranschen i 29 år, varav 10 av dessa i USA. Med alla mina lärarutbildningar inom skönhet och mode från åren i USA samt England, London, fortsätter jag passionerat att utveckla och utbilda människor i branschen.

 

Under min karriär har jag bland annat drivit en nagelskola, en nagelterapeutbildning och återförsäljning inom branschen. Jag har konceptutvecklat och drivit ett dagspa med inhyrda företagare inom skönhet och hälsa, är diplmerad friskvårdsterapeut. Har också hunnit med en business managment utbildning på IHM och om personlig ledarskap på LMI Stockholm. Det sista åren har jag även jobba extra i en modebutik och som ställföreträdande butikschef.

 

När jag under ett antal år arbetade som stylistlärare och upptäckte vilka behov som fanns för en Personal Shopper utbildning som klarar av att möta marknadens behov utvecklade jag ett pedagogiskt utbildningsmaterial inom Personal Shopping som nu används av ett antal gymnsieskolor runt om i Sverige.

 

Imagefocus utbildar även dig som siktar på att starta eget företag och en karriär inom modebranschen. Utbildningen är Sveriges första SEYF-certifierade (Svenska Estetikers Yrkesförbund) Personal Shopper utbildning.

 

Företagets värderingar är glädje, ärlighet, frihet och kreativitet.

 

Idag jobbar jag även som coach och erbjuder ett strukturerat mentor- och ledarskapsprogram för personer som vill jobba som frilansande Personal Shopper samtidigt starta eget företag.

 

 

Pia Svensson, VD och utbildningsansvarig

1C3A1590 Om imagefocus