GO!

– Ett mentor och ledarskapsprogram för företagare som vill komma vidare i ditt företagande och för dig som gått och burit på en idé, kanske i massor av år, men nu bestämt dig för att NU är det dags att förverkliga det.

Kommer så väl ihåg mitt stora brinnande intresse och passion för naglar, vilka stora drömmar och visioner jag hade att få jobba med detta, och hur jag rätt snabbt insåg att det inte var aktuellt med någon anställning. Om jag nu verkligen ville jobba med naglar så var jag tvungen att starta eget, vilket jag också gjorde i Vimmerby där jag är född och uppvuxen.

Nu har jag varit företagare i 29 år, och under de här åren har jag lärt mig massor om företagandets villkor och vad som krävs för att lyckas. En av anledningarna till det är att jag utefter vägen tagit hjälp av de som gått före, och det har besparat mig många misstag, massor med tid och pengar.

Precis som jag hade drömmar när jag växte upp i mitt Vimmerby så är jag säker på att alla människor har sina drömmar och visioner. Ofta stannar det där, att vara endast drömmar och visioner. Varför det kan man undra? Tror det finns mer än ett svar på det. Men ett vet jag, vi behöver hjälp och stöttning för att fixa det. Och precis där kommer jag in i bilden.

Mentor- och ledarskapsprogrammet GO tar dig steg för steg att förverkliga dina drömmar och visioner, som ju är där allt börjar… GO är ett individuellt program som anpassas till dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Vill du veta mera kontakta mig på pia@imagefocus.se eller ring 070-289 13 33 så kan vi prata mer.