DIPLOMERA DIN BUTIKSPERSONAL

Som utbildad Style Advisor/Personal shopper ökar förtroendet för dig som butikssäljare gentemot dina kunder så du kan ge professionella ärliga stylingtips hur hon/man ska bygga upp en koordinerad garderob.

Imagefocus vet att personlig service ger både nöjdare kunder och ökad merförsäljning. Utbildad personal inom personlig styling kommer dessutom att öka kundernas förtroende och ge fler nöjdare kunder.

Allt fler företag och privatpersoner vill ha professionell hjälp för att bygga en fungerande garderob som passar ens livsstil, på jobbet och privat. De butiker som tar steget ut till att diplomera sina säljare drar en vinstlott.

Tänk att som kund komma in i en butik och få hjälp av en diplomerad Style Advisor/Personal shopper som kan plocka ihop en hel outfit som passar kundens personliga stil och behov istället för att endast ta betalt för en topp som kunden valt på egen hand.

Vi ser dessutom en ökad utvecklig inom näthandeln vilket ökar behovet av service i våra fysiska butiker. Den starkaste konkurrensfördelen är professionell personlig service, där personalen är A och O.

Självklart skräddarsyr och anpassar vi utbildningen till butikens behov.

För mer information kontakta mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.

Röst från en kusdeltagare:

Jag har jobbat i modebranschen i 15 år och även arbetat med personal shopping i butik. Jag kände att jag ville vidareutveckla mig och få en fördjupad kunskap baserad på mer än erfarenhet och känsla, och då fastnade jag för Pias utbildning inom Personal shopping/Style advisor. Det var en fullträff! Trots många års erfarenhet inom branschen har jag fått flera aha-upplevelser och andra sätt att tänka kring färg och stil. Jag har också fått analysverktyg och kan numera mycket lättare sätta ord på vad jag ser passar och varför.

Pia var under utbildningen en dedikerad och engagerad lärare, men det bästa av allt är att hon fortfarande finns där och stöttar och guidar när jag blir osäker på en analys eller behöver råd. Mitt mål innan utbildningen var att starta egen verksamhet inom personal shopping och för detta är den helt rätt, men jag ser också en stor fördel för butikssäljare eller andra som jobbar inom modebranschen med utbildningen. Jag är övertygad om att med den här utbildningen i bakhuvudet blir du en mycket bättre och träffsäkrare säljare, och även t ex inköpare har stor nytta av den för att få ett bredare perspektiv.

Karin Gotthardsson, butikssäljare och personal shopper

Best of Brands, Mood Stockholm