Den sista månaden har verkligen varit en stor variation av olika uppdrag och konsultationer som en Stylist/Personal shopper kan tänkas jobba med.

Från privata konsultationer (kvinnor och män), garderobgallringar, garderobsplaneringar, personal shopping till utbildningar av Diplomerade Stylister/Personal shopper och sist men inte minst företags personliga varumärkesimage.

Det är många människor i min omgivning som nu har börjat undra vad jag egentligen jobbar med som Stylist/Personal shopper. Kort sagt så är det en ”extra personlig service” som tillfredställer människors behov av olika anledningar till att få en bättre koordinerad klädgarderob och samtidigt hitta den rätta personliga klädstilen.

Det är så otroligt motiverande att få hjälpa människor utvecklas och växa i sitt ”NYA JAG”!

Personal shopper tjänsten har generellt blivit mera uppmärksammat de sista månaderna genom media och samtidigt har klädbutikerna börjat annonsera ut att deras kunder kan få hjälp av en Personal shopper.

Tycker det är fantastiskt spännande att se hur vårt yrke bara växer och växer runt om i hela Sverige för varje vecka som går.

Samtidigt som vårt yrke och tjänster expanderar erbjuder jag nu en NY TJÄNST som Stylistrådgivare på den NY LANSERADE appen ”eyeoda”. När du laddat ner appen kan du kontakta mig som stylistrådgivare och jag kan bli DIN personliga Stylist/Personal shopper. Tänk vilka fantastiska möjligheter vi har idag genom den digitala tekniken! Så ladda ner den nu och få tillgång till min rådgivning vart än i världen som du befinner dig!

För några veckor sedan blev jag kontaktad av två företagare som hade behov av en ny stil till uppstart av en nylansering tillsammans med en världsomfattande produkt. Ett sådant otroligt spännande uppdrag med att få hjälpa ett företag i uppstarten och samtidigt veta om att den personliga imagen kommer bli en nyckel för företagets framgång. WOW, Im so excited! Det kommer vara en fröjd att få följa och vara en del av utvecklingen till deras framgång ute i världen.

Skulle DU också vilja jobba som Stylist/Personal shopper?

Vi behöver bli flera Stylister/Personal shopper som kan coacha och hjälpa människor/företag med deras image som leder till personlig framgång både privat och i arbetslivet.

Tveka inte, kontakta mig för din utbildning så coachar jag dig vidare in i en värld full med möjligheter och inspiration!

På återhörande och för hoppningsvis på återseende!

Varma soliga vårhälsningar

Pia