Bli en diplomerad Style Advisor & Personal Shopper

Du kanske vill byta karriär? Lära dig mer hur du kan hjälpa människor att handla klokt och miljömedvetet? Är din dröm att arbeta som egenföretagare inom mode och skönhet. Då har vi vårt kompletta utbildningspaket ImageFocusGoTM. Utbildningen är en onlineutbildning så du kan planera in dina utbildningstider som du själv vill.

Det unika med imageFocusGo™

Med en utbildning och ett diplom i handen öppnas många nya dörrar till arbete både nationellt och internationellt. Är du ivrig att starta ditt eget företag i modebranschen så är det unika med ImageFocusGo att du får/har en mentor längst med hela utbildningen. På så sett kan du börja med din verksamhet direkt och samtidigt använda allt du lär dig parallellt och din mentor hjälper dig att komma igång.

Upplägg

Utbildningen består av fyra moduler:

Modul 1: Stilanalys för kvinnor.
Modul 2: Personlig färgkaraktär för kvinnor.
Modul 3: Stil, image och mode för män.
Modul 4: Den koordinerade garderoben.

Om du vill veta mer om innehållet i de olika modulerna:
LÄS MER..

ImageFocusGo™ är den mest kostnadseffektiva lösningen vi har om du vill bli en komplett diplomerad Style Adviser/Personal Shopper eftersom det är en komplett paketlösning. Du får alla 4 modulerna inkl en mentor som följer dig längst hela utbildningen.

KOSTNAD: 33 472 Kr
BOKA ImageFocusGo™
Boka din utbildning här och eftersom det är en onlineutbildning kan du komma igång direkt. Om du vill anpassa utbildningen till din butik och personal skriv lite om ditt behov och vi hör av oss inom kort.