Välkommen till Den koordinerade garderoben, den fjärde och sista modulen av totalt fyra i e-utbildningen Diplomerad Style Advisor & Personal Shopper.

Att ha förmågan att ta fram en koordinerad klädgarderob åt sina kunder är själva målet med den här utbildningen. Den koordinerade garderoben är en garderob som innehåller de rätt kläderna, i de rätta färgerna, ordnad på rätt sätt. Det är nu du kan ge dina kunder det verkliga lyftet!

I den här modulen får du därför först lära dig hur du förbereder och genomför en garderobsgallring hemma hos en kund för att sedan gå vidare och planera en basgarderob. Därefter får du tips och råd om hur du förbereder och genomför personal shopping för män och kvinnor.

Garderobsplanering och personal shopping gör du helst efter det att du givit kunden en stil- och färgkonsultation, då är din kund redo att ta steget till att få en koordinerad klädgarderob. För att få nytta och glädje av den här modulen bör du därför ha genomfört åtminstone modul 1 (stil) och 2 (färg), helst även modul 3 (mannen) så att du kan arbeta med såväl kvinnor som män.

Precis som i de andra modulerna finns teoripass och på slutet ett självrättande quiz så att du kan testa dina nyvunna kunskaper. I varje modul har du även tillgång till två stycken 30-minuters coachningssamtal per telefon med Pia Svensson. Du bokar in samtalen genom att maila till pia@imagefocus – ange ditt namn och vilken modul du vill coachas i.

När du har genomfört alla fyra moduler har du möjlighet att bli diplomerad av Imagefocus så att du kan titulera dig Diplomerad Style Advisor & Personal Shopper.

Hela modulens innehåll finns också i form av en manual som du kan ladda ned till din dator och skriva ut om du vill.

Innehåll i modul 4

Introduktion
Steg 1: Förbered garderobsgallringen
Steg 2: Genomför garderobsgallringen
Steg 3: Genomför garderobsplaneringen
Steg 4: Förbered shoppingen
Steg 5: Genomför shoppingen
Andra Personal shopping-uppdrag

Take this Course