Äntligen har vi kommit igång med höstens Personal shopping utbildning i Stockholm och jag kan bara GRATULERA och VÄLKOMNA alla deltagare in i yrkeskarriären som frilansande diplomerad Style Advisor/Personal Shopper.

Framtiden är fylld med många möjligheter, inriktningar att välja mellan där vi kan erbjuda tjänsten personal shopping.

Denna gång är kursdeltagarna ett spann av olika åldrar från 24 år till 59 år och som kommer från bakgrunder av olika jobb, kulturer, från Malmö i söder till Borlänge i Dalarna. Detta fantastiska gäng av kvinnor i alla åldrar ger en otrolig härlig gruppdynamik och energi, samtidigt får vi lära oss mera specifikt om vad olika målgrupper har för behov.

Alla har vi dock en sak gemensamt…

En DRÖM och VISION om att driva eget företag och att kunna hjälpa kvinnor och män se så bra ut som möjligt i en stil som de känner sig bekväma i utifrån deras egna förutsättningar!

Intresset och behovet av att få hjälp med en koordinerad klädgarderob har ökat betydligt de senaste åren som jag har jobbat inom yrket. Det verkar som att tidsandan ökar efterfrågan på personal shopping. Det märks tydligt, och tjänsten personal shopping finns numera även i butiker som inte säljer kläder.

E- handeln ökar i rask takt och ska de befintliga butikerna behålla sina kunder, är det helt nödvändigt att butikerna bör erbjuda en professionell diplomerad utbildad personal shopper.

Att kunna ge det där ”lilla extra” och unika servisen till kunderna kommer bli avgörande för kunden om hon kommer tillbaka eller inte. Allt fler vill köpa ett plagg som tillför något i den befintliga garderoben där hemma och som kan kombineras på olika sätt. Om du gör en stil- och färganalys skulle jag kunna visa dig att du bara enbart behöver skaffa dig 15 olika plagg för att få ut 50 olika kombinationer. Ja, du hörde rätt. 15 väl utvalda plagg ger dig mer kombinationer än massor med lite slumpmässigt valda plagg.

Tack vare ett ökat intresse för våra utbildningar har vi redan nu bokat in ett nytt datum för nästa år. Om du är intresserad av att utbilda dig till professionell diplomerad Style Advisor/Personal Shopper kan du redan nu anmäla dig och boka din plats i nästa kurstillfälle.

NÄSTA KURSSTART: 10-11 feb 2018

PLATS: STOCKHOLM, med praktik i Mall of Scandinavia

Vi behöver bli fler väl utbildade diplomerade Style Advisor/Personal shopper inom modebranschen i Sverige…

Är du sugen på att vara med på en spännande resa?

Hör gärna av dig till pia@imagefocus.se eller ring 0708-289 13 33.

Varmt Välkommen!

/Pia