VÄLKOMMEN TILL IMAGEFOCUS

Imagefocus vision är att utbilda, inspirera och utveckla skolor, företag och detaljhandeln i världen inom personlig styling och ledarskap för att täcka marknadens växande behov.

Imagefocus startades 2004 av pionjären Pia Svensson som har en lång erfarenhet som företagare och entreprenör inom skönhet och modebranschen. Vårt mål är att tillhandahålla utbildningar till alla som har ett brinnande intresse för personlig service, stil, färg, kläder, människor, ledarskap och eget företagande. Pia är utbildningsansvarig och har sina lärarutbildningar, erfarenheter samt kunskaper från många delar av världen tex Sverige, USA, Tyskland och England.

Företaget grundades med ett helhjärtat engagemang från drömmar & visioner Pia hade som barn. Med med ett fokus och målmedvetenhet startade hon sitt första företag vid 24 års ålder. Från många års erfarenhet av utlandsvistelser i USA fick Pia inspiration och många idéer som stöttade hennes drömmar som barn inom skönhet och modebranschen.

Med företagets ledarskap- & coaching kurser hjälper Pia nu andra människor att fullfölja sina drömmar och visioner på ett målmedvetet och strukturerat tillvägagångssätt som leder till en glädjefyllt liv.

Imagefocus är idag Sveriges första godkända SEYF-certifierade (Svenska Estetikers Yrkesförbund) Personal Shopper utbildning och är medlem i förbundet sedan 2004.

Pia Svensson, VD och utbildningsansvarig