Med engagemang, utbildning & coaching inspirera människor att följa sin vision

ImageFocus startades 2004 av entreprenören Pia Svensson. Företaget grundades med ett helhjärtat engagemang från drömmar och visioner Pia hade redan som barn vad gäller mode och skönhet. Idag driver Pia Imagefocus sin vision genom att engagera och utbilda andra människor till att hitta sin vision med en strukturerad målsättningsplan samt ImageFocusGo coaching program.

För att täcka marknadens snabbt växande behov av kunskap och tjänster online inom modebranschen erbjuder Imagefocus anpassade online utbildningar och ett coaching program som gör det lättare att hitta sin personliga vision och affärsidé.

Affärsutveckling och engagamang

Efter många år i både USA, Tyskland och England fick Pia många idéer och inspiration som stöttade hennes vision inom skönhet och mode. Med ett fokus och målmedvetenhet startade hon sitt första företag redan vid 24 års ålder.

Pia älskar utveckling och hjälpa människor att komma vidare, därför har hon också i många år arbetat som lärare på skolor, modebutiker, företag och organisationer. Med sin entreprenörsanda och passion för människors utveckling har hon även utbildat sig till UF lärare (ung företagsamhet) för att coacha ungdomar i sina UF företag. Hon är utbildad i affärsutveckling, ledarskap och diplomerad coach vilket gör att hon även kan hjälpa människor utanför sin egen bransch.

Pia Svensson, VD och utbildningsansvarig