Om

Pia Svensson, Grundare

Jag lärde mig väldigt tidigt i livet att det var otroligt viktig att sätta upp personliga mål om man ville nå sina drömmar och visioner.

För att uppfylla en av mina största drömmar att få jobba med mitt stora intresse skönhet och mode flyttade jag till San Fransisco, USA och utbildande mig på en privatskola när jag var 23 år gammal.

Jag startade mitt första företag när jag var 24 år, grundade Imagefocus 2005 där jag idag coachar människor i styling uppdrag, karriärsituationer och privatliv. Jag har skapat en online utbildning till stylist/personal shopper, utbildat stylistlärare, och jobbar själv som diplomerad coach och garderobstylist.

För att själv övervinna min rädsla av förändring i livet, våga prova nya saker har jag alltid haft en nedskriven strukturerad målsättingsplan för mitt liv. Nyttan av att alltid se mina nedskrivna drömmar och visioner har givit mig ett stort mod och samtidigt ett fokus hur jag vill att min framtid ska se ut. Coaching är en målstyrd process, som stödjer dig att uppnå mål snabbare och effektivare. Den utgår från dig och vad du bäst behöver för din utveckling. Det innebär ett förutsättningslöst förhållningssätt där jag som coach inte har ett färdigt program utan utformar detta tillsammans med dig.

Med mitt entreprenörskap & min målmedvetenhet, engagemang och som ensamstående mamma i många år vill jag uppmuntra alla människor till att allt är möjligt för den som vågar och vill ta 100% ansvar för sitt eget liv. Jag kallar detta personligt ledarskap, du bestämmer själv inriktningen på ditt eget liv och hur du vill att din framtid ska se ut!

Mina nationella och internationella utbildningar inom områdena som jag jobbar med idag kommer från Sverige, Norge, Tyskland, USA och England. Jag är certifierad varumärkescoach, style advisor/personal shopper, imagekonsult, handelslärare och UF lärare på Ung företagsamhet.

Är utbildad inom affärsutveckling, personligt ledarskap, effektivt personligt ledarskap, butikschefsutbildning samt diplomerad coach och samtalspedagog.

Min vision

Min vision är att stärka ditt personliga varumärke och ledarskap så att du vågar ta 100% ansvar för din egen utveckling och din framtid.