Med mission att inspirera och hjälpa människor att lyfta sin egen stil/image

ImageFocus startades 2004 av entreprenören Pia Svensson. Företaget grundades med ett helhjärtat engagemang från drömmar och visioner Pia hade redan som barn vad gäller mode och skönhet. Idag driver Pia ImageFocus med en mission att inspirera och hjälpa människor att lyfta sin egen stil/image men också att lära dem att handla stilmedvetet, klokt och hållbart.

För att täcka marknadens snabbt växande behov av kunskap inom personlig styling, delar nu Pia med sig av sin breda kompetens och långa erfarenhet, i form av anpassade utbildningar. Pia är också med och utvecklar utbildningar för skolor, företag och detaljhandeln. Hon vill på alla plan lyfta servicemedvetenhet, kunskapsnivån och engagemanget vad gäller stil, färg, kläder och hållbarhet. ”Att vara en ”rådgivare” är viktigare än någonsin i all handel om den ska lyckas idag”.

Utveckling och att hjälpa människor komma vidare

Efter många år i både USA, Tyskland och England fick Pia många idéer och inspiration som stöttade hennes drömmar inom skönhet och mode. Med ett fokus och målmedvetenhet startade hon sitt första företag redan vid 24 års ålder.

Pia älskar utveckling och att hjälpa människor att komma vidare, därför har hon också i många år arbetet som utbildare till skolor, företag och organisationer. Och nu efter att hon själv har vidareutbildat sig inom ledarskap och affärsutveckling har Pia dessutom startat ett nytt varumärke som heter ImageFocusGo™. ImageFocusGo™ är en helhetslösning där du som vill starta ett företag och bli professionell inom mode och skönhet får ett komplett utbildningspaket inklusive mentor.

”Min tanke med ImagefocusGo™ är att det ska ge dig det du behöver för att hitta ditt fokus och komma igång med din dröm. Vid din sida finns en mentor under hela utbildningen så att du parallellt kan börja utöva dina tjänster direkt”

Med rätt hjälp blir allt så mycket enklare

”Att vara entreprenör och företagare är en livsstil. Under mina 29 år som entreprenör och företagare har jag sett och upplevt människor med många drömmar och idéer som de ville förverkliga men aldrig gjorde. Med rätt hjälp blir allt så mycket enklare.

Jag känner skönhet- och modebranschen väl och har glädjen att ha fått ett stort nätverk med ytterligare kompetens. Med min långa erfarenhet och breda kunskap ser jag nu en glädje i få dela med mig och hjälpa dig att omsätta dina idéer till praktisk verklighet.”

Pia Svensson, VD och utbildningsansvarig