Omdömen

Referenser från några av mina kunder.

Personlig coaching

När jag började processen av att bli coachad av Pia visste jag inte så mycket om vad jag ville med mitt liv. Jag tänkte att allt löser sig om jag bara gifter mig rikt. Ganska snabbt kom jag underfund med att det inte var meningen med livet.

Jag kunde själv hitta mål och mening med livet utan att gifta mig med en rik karl. Jag började resan mot att upptäcka vilka gåvor och talanger jag har och vad jag alltid drömt om att göra.

Efter ett år hade jag inte bara hittat meningen med livet, vad jag föddes för att göra, utan även hittat mannen i mitt liv som var på väg mot exakt samma mål som jag.

Helene Sander

Uppsala

Personlig coaching

Med min personliga coaching av Pia började jag planera mera min tid, göra en TO DO LIST.

Jag var tvungen göra först en lista på det jag visste att jag skulle göra, och att inte spara något av det viktiga till sedan.

Jag var tvungen att börja med det svåraste och göra det direkt. Planera min tid nedskrivet på papper. 

Målplanering fysiskt, familjen, socialt, ekonomin och karriären. Jag fick också planera tiden, skapa delmål varje månad och 1 års mål. 

Jag kan varmt rekommendera Pia som personlig coach.

Charlotte Andersson

Sollentuna

Personlig coaching

Jag kan varmt rekommendera att bli coachad av Pia.

Jag fick lära mig vikten av att vara strukturerad och fokuserad på en helt annan nivå i allt det jag gör, vilket i sin tur har lett till en ny drivkraft inom mig att våga sätta nya utmanande mål i livet.

Coachningen var över förväntan och Pia Svensson förstklassig som utbildare.

Miriam O’Hara

Stockholm

Personlig coaching

Jag tycker om att utvecklas och tycker inte om att fastna, så mitt i livet med flera vägval, bestämde jag mig för att utmana mig själv, och tog hjälp av en livscoach.


Jag träffade Pia, en positiv, engagerad coach, med stor livserfarenhet, som ställde de utmanande frågorna och gav mig mycket bra verktyg för att jag skulle kunna jobba med det som var viktigt för mig.

Det är verktyg som jag fortsatt kommer ha nytta av och tar med mig framåt. Något av det svåraste och roligaste jag gjort, och jag rekommenderar dig varmt att ta kontakt med Pia, för en spännande resa framåt!

Maria Lundqvist

Uppsala

Företagscoaching

Jag har haft förmånen att bli personligen coachad av Pia Svensson.

Coachingen har hjälp mig att sortera i mina tankar och att strukturera dem. Den har gjort att jag fått ett bättre strategiskt tänk och kan målplanera bättre.

Det har satt fart på min kreativitet och jag har gjort en stor förändring under del 2 som faktiskt mognade fram under processens gång. Jag har gjort en ombildning av mitt bolag och sjösatt det.
Jag kan rekommendera att bli coachad av Pia och är gärna referent.

Ewa-Karin Ottosson

Uppsala