Onlineutbildning

För att täcka marknadens snabbt växande behov av kunskap inom personlig styling, delar nu ImageFocus med sig av sin breda kompetens och långa erfarenhet i form av anpassade onlineutbildningar.

Vi har en Grundutbildning om du vill utveckla dig i vissa delar, som du sedan kan bygga på. Eller så har vi vårt kompletta utbildningspaket ImageFocusGo™ för dig som vill bli en diplomerad Style Adviser/Personal Shopper och kanske mer vill ha friheten att arbeta som egenföretagare.

Du genomför utbildningen på PC, Mac eller läsplatta. I varje modul får du teori och ett självrättande quiz för att kontrollera att du lär dig. Där finns också en manual och ett kundhäfte (stilprofil) att ladda ned till din dator och skriva ut om du vill. I varje modul ingår två 30-minuters coachningssamtal via telefon med Pia Svensson. Om du väljer ImageFocusGo™ så har du en mentor som följer dig under hela utbildningen.

Efter alla fyra godkända moduler finns möjlighet att göra ett examensarbete och bli Diplomerad Style Advisor & Personal Shopper.