Onlineutbildning

Du kanske vill byta karriär, bli en bättre säljare inom mode och skönhet? Lära dig mer hur du kan hjälpa människor att handla klokt och miljömedvetet? Är din dröm att bli en Style Adviser/Personal Shopper? Då ska du gå våra onlineutbildningar. Vi har olika grundutbildningar om du vill utveckla dig i vissa delar, som du sedan kan bygga på.

Pia

Efter 32 år som företagare & entreprenör inom mode och skönhetsbranschen har jag nu kommit till en punkt i mitt liv då jag vill använda mina erfarenheter & kunskaper till att coacha andra kvinnor att stärka sitt personliga ledarskap och ha mod till att följa sina drömmar och visioner.

Jag älskar färg och form lägger stor vikt på att detaljerna i helheten ska stämma överens med helheten. Det kanske är därför som jag jobbar som Style advisor. I det jobbet kan jag hjälpa människor att se helheten – personliga styling.

För att dela med mig av min breda kompetens och långa erfarenhet har jag tagit fram en stylistutbildning online. Detta gör det möjligt och enkelt för dig att utbilda dig inom denna bransch.

Våra onlineutbildningar

Vi har en Grundutbildning om du vill utveckla dig i vissa delar, som du sedan kan bygga på.
Du genomför utbildningen på PC, Mac eller läsplatta. I varje modul får du teori och ett självrättande quiz för att kontrollera att du lär dig.
Där finns också en manual och ett kundhäfte (stilprofil) att ladda ned till din dator och skriva ut om du vill. I varje modul ingår två 30-minuters coachningssamtal via telefon med Pia Svensson.

Efter alla fyra godkända moduler finns möjlighet att göra ett examensarbete och bli Diplomerad Style Advisor & Personal Shopper.

För mer information – kontakta Pia Svensson på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.
Vi har hela tiden olika utbildningspaket på gång så anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du tips på när det är på gång nyhetsbrev@imagefocus.se

Imagefocus pedagogiska utbildningsmaterial är framtaget i samverkan med branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund). Utbildningen är Sveriges första certifierade branschgodkända utbildning. Den används på gymnasieskolor och företag runt om i Sverige.