Vi utbildar dig till ett framtidsyrke

Du kanske vill byta karriär, bli en bättre säljare inom mode och skönhet? Lära dig mer hur du kan hjälpa människor att handla klokt och miljömedvetet? Är din dröm att bli en Style Adviser/Personal Shopper? Då ska du gå våra onlineutbildningar. Vi har olika grundutbildningar om du vill utveckla dig i vissa delar, som du sedan kan bygga på. Eller så har vi vårt kompletta utbildningspaket ImageFocusGo™ för dig som mer vill ha friheten att arbeta som egenföretagare.

En oförglömlig kundupplevelse

När en kund kommer in i en butik, ofta med ett särskilt behov, bör en utbildad säljare kunna hjälpa till med att sätta ihop en hel outfit med matchande accessoarer. I all handel bör fokus vara att skapa en oförglömlig kundupplevelse, kunden ska känna sig trygg och nöjd. En nöjd kund kommer alltid tillbaka.

En tydlig trend

Undersökningar om människors vanor visar på en tydlig trend att personlig konsultation kopplat till stil, färg och personal shopping är något som ökar kraftigt. Vi har helt enkelt inte tid eller lust att springa runt och leta själva. Vi vill ha professionell hjälp med att få till en garderob som fungerar i alla lägen. Därför är det viktigare än någonsin att ha utbildad personal i klädbutikerna där efterfrågan av professionell hjälp ökar stadigt.

Inga förkunskaper krävs för våra utbildningar

Utbildningarna är anpassade till marknadens behov och inga förkunskaper krävs. Att ha känsla för färg, stil och mode och ett brinnande intresse för kläder är en bra början om du önskar arbeta som Style Advisor/Personal Shopper.
Du lär dig att arbeta med kläder och stil på ett strukturerat, kreativt och metodiskt sätt och efter utbildningen kan du arbeta nästan var som helst i världen.

Marknaden för dessa tjänster

Efterfrågan på tjänster från professionella style advisors och personal shoppers fortsätter att växa globalt. Inte minst TV och annan media har medfört en ökad medvetenhet om vad dessa tjänster har att erbjuda.
Allt fler företag och enskilda individer söker professionell hjälp för att nå framgång på jobbet och privat och de är beredda att betala bra för det.
Du kan specialisera dig inom olika områden där du har ett särskilt intresse, eller kanske utvidga dina tjänster till andra områden t.ex. arbete med återförsäljare, inom affärsvärlden eller kunder med hög profil. Oavsett vilken väg du vill ta i karriären, i denna spännande och växande bransch är en professionell och uppdaterad utbildning den bästa starten du kan ge dig själv.

Grundutbildning

Om du vill ta ett första steg och prova på vissa delar vad det innebär med att vara Style Advisor/Personal Shopper erbjuder Imagefocus pedagogiska och kvalitetsinriktade grundutbildningar med möjlighet att bygga på flera steg.
LÄS MER..

ImageFocusGo™

En nyhet som ImageFocus har är en paketerad utbildning i flera moduler för just dig som vill prova dina egna vingar och driva ditt eget företag inom mode och skönhet och bil en Style Advisor/Personal Shopper. Utbildningen heter ImageFocusGo™ vilket är ett utbildningspaket i flera moduler inklusive en mentor.
LÄS MER..

För mer information – kontakta Pia Svensson på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.
Vi har hela tiden olika utbildningspaket på gång så anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du tips på när det är på gång nyhetsbrev@imagefocus.se

Imagefocus pedagogiska utbildningsmaterial är framtaget i samverkan med branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund). Utbildningen är Sveriges första certifierade branschgodkända utbildning. Den används på gymnasieskolor och företag runt om i Sverige.