PRIVATA STILKONSULTATIONER

När du öppnar din klädgarderob på morgonen och utbrister:
”Hjälp, jag har inga kläder!” Garderoben svämmar över och ändå inget att ta på sig.
Känns den igen?

Vi köper ju ändå en massa kläder, varför inte köpa det som passar oss bäst? Vi springer på något snyggt, och tänker ”den här var snygg, den köper jag”. Men bara för att den är snygg är det inte alls säkert att det är ett plagg som passar just dig. Jag vill hjälpa dig att bygga upp en koordinerad garderob som gör det enkelt för dig att se så bra ut som möjligt i alla lägen, på jobbet och privat.

Kanske klänningen sitter super snyggt, men har helt fel färg. Det är inte dig det är fel på. Det finns plagg som passar dig helt perfekt. Vi ser helt enkelt olika ut, och det är det som avgör varför vissa plagg passar oss bättre än andra.

Ofta kan man känna på sig lite av just detta. Man har sina favoriter och man vet inte riktigt varför. I vissa plagg känner man sig snyggare än i andra. Men det finns en förklaring. Vi har alla en personlig stil och färgskala beroende på hur vi ser ut.

Det finns enkla verktyg för oss alla att hitta rätt i kläddjungeln.

Klä sig rätt är inte lika med dyrt. Det kostar inget extra att välja en modell och en färg som passar och lyfter fram ens egna färger och former.

Din stil och dina kläder är en del av ditt personliga varumärke. En stil- och färgkonsultation, garderobsgallring, planering och personal shopping kommer att hjälpa dig att skapa den koordinerade klädgarderoben där alla plagg passar tillsammans utifrån just din livsstil och dina behov. Du kommer att spara tid och pengar, samtidig som du alltid kommer känna dig välklädd för alla situationer.

För mer information kontakta mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.