Registrera för kurser

Här registrerar du dig och köper våra onlineutbildningar.
Du köper kurs ett eller två, då dessa är grunden för alla våra kurser. Har du några frågor inför ditt köp är det bara att du kontaktar oss på e-postadressen pia@imagefocus.se så hjälper vi dig att välja rätt.

Under tiden som du går din onlineutbildning kommer du att logga in på våra utbildningssidor och i registreringen fyller du i det användarnamn och lösenord som du vill ha. Det är dessa uppgifter du sedan använder för att logga in på webbplatsen framöver.

Du fyller i formuläret nedan och väljer den kurs som du vill gå och betalar. Här hos oss betalar du säkert online med ditt kort.
Efter att du registrerat dig och betalat, så kommer du att vidarebefordras till “din” sida. Där ser du den kurs du registrerat dig på och kan enkelt gå vidare till din kurs. I framtiden loggar du sedan in med ditt användarnamn eller e-postadress och det lösenord som du valt. Då fortsätter du med din kurs från den plats där du slutade.

Logga in

Om du tidigare har påbörjat en kurs hos oss och redan har ett konto samt inloggningsuppgifter, kan du logga in här.

Kursanmälan

  • Skriv det användarnamn som du vill använda när du loggar in till dina kurser framöver. Du kommer kunna logga in med användarnamnet eller din e-postadress.
  • 0,00 Kr