Köp en kurs till – Modul 3

Här kan du som redan är registrerad och har ett konto hos oss köpa modul 3.

Du är inloggad som: 

Du fyller bara i formuläret och väljer den kurs som du vill gå och betalar. Här hos oss betalar du säkert online med ditt kort.
Efter att du registrerat dig och betalat, så kommer du att vidarebefordras till “din” sida. Där ser du den kurs du registrerat dig på och kan enkelt gå vidare till din kurs. I framtiden loggar du sedan som vanligt in med ditt användarnamn eller e-postadress och det lösenord som du valt.

Har du några frågor inför ditt köp är det bara att du kontaktar oss på e-postadressen pia@imagefocus.se så hjälper vi dig att välja rätt.

Notera: För att genomföra modulen Stil, image och mode för män, behöver du först ha gjort modul två, personlig färgkaraktär för kvinnor. Liksom i den modulen är det bra om du har ditt startkit med färgdraperingar redo, så att du kan följa med när kursen hänvisar till hur man i en konsultation med en man jobbar med dem som ett verktyg.

Modul 3.
Stil, image och mode för män

I den här modulen får du lära dig en strukturerad arbetsprocess för att få fram din manliga kunds personliga grundstil, hans kroppsbyggnad, proportioner, färgskala och ansiktsform som du sammanställer till en personlig stilprofil. Därefter kan du ge råd om vilka plagg som framhäver och passar honom bäst.

Oops! You need to be logged in to use this form.

Logga in

Tillbaka till “Min sida”

För att logga in eller se dina aktuella kurser kan du gå till din sida.