Tänk att jag alltid har älskat förändring och utveckling av alla
dess slag i hela mitt liv.

Förändringar ger mig alltid en stor portion av inspiration, motivation och livsglädje till att fortsätta vara nyfiken på livet samt vill fortsätta utvecklas som människa. Mitt inre driv, engagemang och styrka infinner sig när jag i relationen med människor får möjligheten att coacha människor framåt i livet. Det kan bland annat handla om att någon har fastnat i livet eller inte riktigt vet hur de ska ta sig vidare ur en situation eller sina omständigheter.

När jag var yngre så förstod jag inte vad mina största styrkor och förmågor riktigt var. Genom att stilla min nyfikenhet och fundering på vad som skulle passa mig bäst att jobba med i livet så utbildade jag mig inom olika branscher som intresserade mig och som gjorde mig glad. Så genom alla mina erfarenheter och utbildningar i livet förstår jag idag varför jag jobbar med det som jag gör. Coaching, mentorskap och utbildning är mina ledord på vägen framöver. Min väg har inte varit helt spikrak, lite krokig med många uppförsbackar och diken men samtidigt också många nedförsbackar. I mina uppförsbackar har alltid min personliga coach och mentor varit där som snabbt kunnat föra upp mig på den rätta vägen igen. Jag kan inte nog understryka vikten av att ha en personlig coach, det är en stor förmån och borde vara en självklarhet i alla människors liv tänker jag.

I princip har jag för det mesta alltid följt mina drömmar och visioner i hela mitt liv men på senare åren har jag förstått vikten av att ha en nerskriven målsättningsplan för att förverkliga de uppsatta målen. Att sätta upp konkreta datumbaserade nerskriva mål ger en inre motivation och rätt fokus för dagen.


Varför berättar jag detta för er?

Jo, för nu är tiden här för mig som entreprenör att ta nästa
kliv i mitt företagande till att coacha och vara mentor till
andra människor. Inspirera till att våga ta klivet att följa sina drömmar och visioner. Modet till att förändra situationer som man har fastnat i till att tro och hoppas på att allt är möjligt!

Från att jobba med människors yttre i snart ca 35 år kommer jag nu lägga mitt största fokus på människors inre personliga utveckling. Jag kommer inte helt släppa taget från den yttre förändringen när det gäller personlig styling då jag är helt övertygad om att vi behöver fokusera på båda områden för att få balans och att må bra. Som så många av er redan vet så älskar jag att rensa och bygga smarta koordinerade klädgarderober och jobba med personlig styling, det kommer alltid finns i mitt utbud av tjänster.

 Nu startar ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag är så förväntansfull på innehållet och jag vet att det kommer att bli riktigt spännande med många nya möten som kommer ge mig stor glädje och tacksamhet. 

Kom ihåg: Du kommer aldrig att vara redo. Res dig, börja gå, var fokuserad, låt ej godhet och sanning vika från dig. Tänk på din framtid, våga säga nej, behåll din klokhet och eftertänksamhet. Var noga med vad du tittar och lyssnar på, vik inte av till höger eller vänster, håll din fot borta från den onda vägen. Vik av från den och gå förbi. Då kommer allt tillslut falla på sin plats.

Nu startar vi!

Bästa hälsningar till er alla,

Coach-Pia