TJÄNSTER

Vår passion är mode- och skönhet. Vi älskar utveckling och vår mission är att hjälpa människor komma vidare. Det handlar om stil, image, kvalité, miljö, service, hållbarhet, handel, skapa nöjda kunder och allt vad branschen handlar om för att blomstra. Därför har ImageFocus länge utbildat individer, skolor, företag och organisationer.

Individuell konsultation i form av stil- och färgkonsultation, garderobsgallring och personal shopping ökar också hela tiden.

En tydlig trend

Undersökningar om människors vanor visar på en tydlig trend att personlig konsultation kopplat till stil, färg och personal shopping är något som ökar kraftigt. Vi har helt enkelt inte tid eller lust att springa runt och leta själva. Vi vill ha professionell hjälp med att få till en garderob som fungerar i alla lägen. Därför är det viktigare än någonsin att ha utbildad personal i klädbutikerna där efterfrågan av professionell hjälp ökar stadigt. I all handel bör fokus vara att skapa en oförglömlig kundupplevelse.

Både nöjdare kunder och ökad försäljning

Imagefocus vet att personlig service ger både nöjdare kunder och ökad försäljning. Utbildad personal inom personlig styling kommer dessutom att öka kundernas förtroende och ge ännu fler nöjda kunder. De butiker som tar steget ut till att diplomer sina säljare drar en vinstlott.

För mer information

…eller om du har behov av en specialanpassad lösning kontakta Pia Svensson, e-post pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.