Tjänster

Personlig styling, Stylistutbildning, Personlig coaching

Tänk dig din personliga gardrob, baserad på din stil utifrån din egen personlighet och kropp. En stilsäker, koordinerad och smart gardrob som också speglar hållbarhet och miljötänk.

När du öppnar din klädgarderob på morgonen och utbrister: ”Hjälp, jag har inga kläder!” Garderoben svämmar över och ändå inget att ta på sig. Känns den igen?

Vi köper kläder hela tiden och de ska passa till olika tillfällen. Vi hittar något som är snyggt, men bara för att den är snygg är det inte alls säkert att det är ett plagg som passar just dig eller till något annat i garderoben heller. Jag vill hjälpa dig att bygga upp en koordinerad, hållbar, stilsäker garderob, som förenklar din livsstil och tar bort den emotionella stressen av att du aldrig har något att ta på dig.

Kanske klänningen eller kavajen sitter supersnyggt, men har helt fel färg. Det är inte dig det är fel på. Vi ser helt enkelt olika ut och passar i olika saker och det är det som avgör varför vissa plagg passar oss bättre än andra.

Det finns plagg och färger som passar dig helt perfekt. Till viss del kan man gå på instinkt, man har sina favoriter och man vet inte riktigt varför. I vissa plagg känner man sig snyggare än i andra.

Men det finns en förklaring. Vi har alla en personlig stil och färgskala beroende på hur vi ser ut.

Din stil och dina kläder är en del av ditt personliga varumärke.

En stil- och färgkonsultation, garderobsgallring, planering och personal shopping kommer att hjälpa dig att skapa den koordinerade klädgarderoben där alla plagg passar tillsammans utifrån just din livsstil och dina behov.

Du kommer att spara tid och pengar, samtidig som du alltid kommer känna dig välklädd för alla situationer.

Här är startskottet till din förändring:

 

Stil- och färgkonsultation »

Garderobsgallring »

Personal shopping »

Personlig styling

Stylistutbildning

Personlig coaching