Den största anledningen och roten till varför så många människor har garderober fulla med kläder men ingenting att ta på sig är att man inte riktigt vet vilken personlig grundstil eller färger som man bäst passar i.Kvinnor köper ofta plagg som de gillar, men det behöver inte betyda att passformen och stilen är den mest fördelaktiga för deras proportioner, skala och linjer.

Impulsköp är väldigt vanligt, vi kommer hem med ett ”plagg” som ska passa bra till exempelvis en fest eller ett engagemang men upptäcker sedan att de inte går ihop med resten av kläderna som redan finns i garderoben.

Det finns många som inte ens har tagit bort prislappen på kläderna, de bara hänger där i garderoben, jag brukar kalla det för ”ogräs” som måste rensas ut ur den befintliga garderoben.

Många människor förknippar kläder med olika händelser i livet, blir lite sentimentala och vill helst gärna inte släppa taget från ”känslan” så de låter den hänga kvar i garderoben, det är också s.k. ”ogräs”!

Självklart ska vi inte kasta bort några kläder utan vi kan ge bort dem till bättre behövande. Det finns ett stort behov av människor som skulle behöva kläder runt om i hela världen.

När kan det vara smart att ”släppa taget”, gå vidare och bygga upp en koordinerad klädgarderob som passar till den nuvarande livsstilen?

Svaret på den frågan är olika för alla människor, men när du är inne i en förändringsfas eller på väg in i en förändringsfas passar det väldigt bra. Du är mera motiverad till att generellt göra en förändring i livet och då passar det alldeles utmärkt att även titta över sin klädgarderob.

Våren är också ett ypperligt tillfälle, byte av arbetsplats, flytt eller komma tillbaka ut i arbetslivet efter en tid av mammaledighet. En sak jag i alla fall vet är att du kommer inte ”ångra dig” utan du kommer spara tid, stress och pengar på kläder som du sedan aldrig kommer att ta på dig.

Hör och häpna: Med endast 15 olika plagg (rätt stil och rätt färger) har du möjlighet att kombinera ihop 50 olika kombinationer!! Tänk så skönt att varje morgon när man går in i garderoben för att klä sig veta att det man tar på sig kommer alltid passa och samtidigt se bra ut!

Du kommer få en mycket lugnare och skönare morgonstund☺!

Så är du redo för din förändring?

Gör som Jeanette här nedan, ta tillfället i akt när du ska flytta!

NYSTART i ny stad, nytt hus och samtidigt en NY klädgarderob…den absolut bästa kombinationen!!

Kontakta mig på pia@imagefocus.se för en genomgående struktur på hur just DU kan förändra din klädgarderob som passar in i din nuvarande livsstil!!

Varmt välkommen!

Soliga hälsningar Pia