De sista veckorna har varit en spännande blandning av både utbildningar, privata konsultationer och många framtidsmöten med nya människor som ev. samarbetspartners. Att vara företagare och pionjär som jag själv krävs att man är förändringsbenägen, har en start vilja och tro på det man gör. Inte släppa sina drömmar och visioner hur än mörkt det kan se ut!

Att utbilda stylistlärare i Imagefocus Personal shopper koncept och veta att den yngre generationen kommer få med sig denna gedigna kunskap öppnar så många dörrar för eleverna både nationellt och internationellt efter avslutad examen. Det gör mig så otroligt glad inombords.

Jag börjar se många indikationer på att yrket ”Personal shopper” blir mer accepterat, behovet ökar och en större efterfrågan efter våra tjänster både i butik samt som egen företagare. Det påminner mig lite om när jag startade min första nagelsalong i Vimmerby 1988. Det fanns ett stort underliggande behov hos många människor men det var inte riktigt accepterat att besöka en nagelterapeut för att få sina naglar iordninggjorda. Idag finns det nagelsalonger runt om i hela Sverige, både i små och stora städer.

Vad jag nu förnimmer är att det känns som samma process håller på att hända med tjänsten garderobsgallring, garderobsplanering, personal shopping och är på stor ingång in i de Svenska hemmen. Jag såg på TV:n här om veckan att nu finns det även möjlighet att anlita en PT för hembesök istället för att du går till gymmet. Ny utveckling och förändring i den branschen!

Vi gör också hembesök, hjälper dig att koordinera upp din klädgarderob så att det passar din personliga stil och mest fördelaktiga färger till just din livsstil. Du sparar både tid och stress när du vet att allt i din klädgarderob går att kombinera tillsammans och samtidigt kommer du alltid se bra ut.

Att kunna coacha och hjälpa privata kunder känns verkligen som en bonus i allt jag är engagerad i och jobbar med.

Därför kan jag med STOR GLÄDJE OCH SPÄNNING idag annonsera att om ca 2 veckor kommer jag ut med en helt NY TJÄNST till dig som privatkund!

Har väntat väldigt länge på denna möjlighet som äntligen kommer bli verklighet i mitt liv som företagare!

Det omöjliga tar bara lite längre tid!

Håll utkik i mina sociala medier så kommer mer information om ”tjänsten” inom kort!

www.imagefocus.se

Instagram: imagefocus.se

Önskar er en riktigt trevlig helg!

På återhörande och återseenade!

Soliga hälsningar

Pia