YRKESUTBILDNINGAR

Vill du byta karriär, starta eget företag eller vidareutveckla din kompetens inom personlig styling samt att hjälpa människor att handla klokt och miljömedvetet?

Utbilda dig till framtidsyrket inom modebranschen style advisor och Personal shopper.

Du älskar mode och stil och vill ha friheten att jobba med kunder som egen företagare. Med rätt utbildning av specialister kan du göra din karriär som image, mode och som styleadvisor till en verklighet.

Förfrågan efter tjänster från professionella style advisors och personal shoppers fortsätter att växa globalt. Inte mist TV och annan media har medfört en ökad medvetenhet om vad dessa tjänster har att erbjuda. Med den här utbildningen kan nu arbeta nästan var som helst i världen.

Allt fler företag och enskilda män och kvinnor söker professionell hjälp för att nå framgång på jobbet och privat och man är beredda att betala bra för det.

Att ha känsla för färg, stil och mode och ett brinnande intresse för kläder är en bra början om du önskar arbeta som style advisor. Utövandet av yrket bygger på detaljerade, praktiska och teoretiska kunskaper som behövs i det kreativa skapandet.

Imagefocus erbjuder en pedagogisk och kvalitetsinriktad grundutbildning för studenter, yrkeslärare, butiksägare/personal och privatpersoner. Studier som lär dig att arbeta med kläder och stil på ett strukturerat, kreativt och metodiskt sätt.

Utbildningen är anpassad till marknadens behov och inga förkunskaper krävs.

Medan du skaffar dig erfarenhet och bygger upp din självsäkerhet kan du specialisera dig inom olika branscher där du har ett särskilt intresse, eller utvidga dina tjänster till andra områden t.ex. arbete med återförsäljare, inom affärsvärlden eller kunder med hög profil. Oavsett vilken väg du vill ta i karriären, i denna spännande och växande bransch är en professionell och uppdaterad utbildning den bästa starten du kan ge dig själv.

För mer information kontakta mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.