MENTOR OCH LEDARSKAP

Har du planer, drömmar och visioner på att bli egen företagare?

Om du har en idé att genom ditt eget företag göra det du tycker är roligt och är bra på, eller kanske du redan startat upp, men inte riktigt vet hur du ska komma vidare? Det finns hjälp att få.

Imagefocus ”GO” mentor och ledarskapsprogram för kvinnliga företagare hjälper dig att förverkliga dina mål, drömmar och visioner på ett strukturerat och konkret sätt.

Att vara entreprenör och företagare är en livsstil. Under mina 29 år som entreprenör och företagare har jag sett och upplevt människor med många drömmar och visioner som de skulle vilja förverkliga men aldrig börjat. Mer rätt hjälp blir det mycket enklare.

Jag känner skönhet- och modebranschen väl, har ett stort nätverk inom företagsvärlden, en bred erfarenhet och passionen att få ner idéer och visioner till praktisk verklighet. Detta vill jag dela med mig av.

Imagefocus mentorprogram ger dig det du behöver för att hitta fokus, komma igång och gå vidare.

För mer information kontakta mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33.

 

”Mentor kursen har varit ett lysande tillfälle att utveckla mig både som individ och dessutom bidra till bättre karriärmöjligheter.
Regelbundna träffar och coachning med Pia Svensson, ledde till en växande självbild. Genom att kartlägga mina personliga egenskaper och anpassa till mina visioner, fick jag förverkliga mina affärsidéer.

En utmanande och utvecklande program med två viktiga syfte inom personlig utveckling och affärsinriktning.

Jag har haft stor nytta av vårt gemensamma arbete och betydelsefulla samtalen, vilket jag gärna rekommenderar.”

Leila Zaker, dipl. Style Advisor/Personal shopper