STILKONSULTATION – KVINNA

Steg 1.

Stil och färganalys (ca 3 tim)

Du kommer få kunskap om vilka färger som är mest fördelaktiga för dina ytterplagg, basgarderob och de färger som ska bäras närmast ansiktet. Vi säkerställer din grundstil om du har en mer klassik, naturlig, sportig, tuff, dramatisk, romantisk, bohemisk eller kanske en modern klassisk stil. Du får även reda på bl.a. de bästa snitten, proportionerna, kroppslinjerna, ansiktsdrag i dina kavajer, byxor, kjolar, ytterplagg och accessoarer.

Steg 2.

Garderobsplanering och behovsanalys (ca 2-3 tim)

När stilen och färgen är på plats behöver du få bort alla plagg som inte längre passar dig och din livsstil. Du behöver helt enkelt göra plats för de nya, och för dig rätta plaggen som ska in.

En garderobsgallring innebär att vi tittar på dina befintliga klädesplagg och bedömer vad du behöver komplettera med för att skapa din koordinerade klädgarderob.

Steg 3.

Personal shopping (tid efter behovsanalys)

När väl stil, färg och garderobsplanering är gjord hittar jag självklart de rätta butikerna för din stil och plånbok och följer med dig hela vägen.

Kom ihåg att det inte kostar mer att bära de rätta plaggen och de rätta acessoarerna.

”Kläder signalerar vem jag är, det är en del av mig och det jag vill förmedla. Tjänsterna som Imagefocus erbjuder kan inte separeras. De hör ihop, färg, stil och garderobskoordinationen.
Att bli bekräftad i sin stil av ett proffs gör att man känner sig tryggare. Att veta om att man är rätt klädd ger självförtroende. Pia lyckas förmedla att kläder och stil är ett uttryck och en del av mig, inte alls något ytligt.”

Anne Lennartsson, Retorikkonsult/ Politiker

För mer information kontakt mig på pia@imagefocus.se eller mobil 070-289 13 33