Tider av förändring!

Tider av förändring!

Tänk att jag alltid har älskat förändring och utveckling av alladess slag i hela mitt liv. Förändringar ger mig alltid en stor portion av inspiration, motivation och livsglädje till att fortsätta vara nyfiken på livet samt vill fortsätta utvecklas som människa. Mitt...
Kvinnor mitt i livet!

Kvinnor mitt i livet!

Onsdagen den 8 augusti var jag gäst hos Johanna Hermann Lundberg som är programledare för P4 Uppland Sveriges Radio. Vi pratade lite om stil, mode och kläder i allmänhet när man är en kvinna mitt i livet. Att inte vilja klä sig som “en tant” pratade vi...
Kurs – Hitta din personliga stil 2019

Kurs – Hitta din personliga stil 2019

Hur bygger du din koordinerade klädgarderob utifrån din nuvarande livsstil och behov!? För att bygga en koodinerad garderob krävs en genomgång av behov, ha koll på din grundstil, vad som finns i din nuvarande garderob, vad du behöver komplettera med, vad kan rensas ur...
Imagefocus i Uppsala Magazine

Imagefocus i Uppsala Magazine

I senaste numret av Uppsala Magazine så hjälper vi Caroline att “Hitta din stil”. Se gärna en del av tidningen som PDF-fil här »

Pia Svensson stylist i magasinet Vårt Uppsala

Pia Svensson från Imagefocus inleder samarbete med magasinet Vårt Uppsala. I höst kommer Pia hjälpa läsare att hitta sin personliga stil. – Efter en personlig styling får kunden alltid nya spännande insikter och kunskaper om sig själv och en bättre koordinerad...

Nyhet! Utbilda dig till Style Advisor online

Nu finns Imagefocus uppskattade utbildning till Style Advisor & Personal Shopper även online. – Jag har jobbat som style advisor och personal shopper i 10 år och vet att många tycker det är svårt att hitta rätt i det enorma utbudet av mode och klädstilar,...

NU ÄR VI ÄNTLIGEN IGÅNG!

Äntligen har vi kommit igång med höstens Personal shopping utbildning i Stockholm och jag kan bara GRATULERA och VÄLKOMNA alla deltagare in i yrkeskarriären som frilansande diplomerad Style Advisor/Personal Shopper. Framtiden är fylld med många möjligheter,...

Återvinning och miljömedvetenhet

En del av mitt jobb som style advisor/personal shopper handlar om att hjälpa kvinnor och män till att ”handla klokt” samtidigt bli mer miljömedvetna. Här kommer några ord från en av mina miljömedvetna kunder: ”Jag har nog alltid tyckt att jag har rätt bra koll på vad...

ÄR DU FÖRBEREDD ATT GÅ?

GO! – Ett mentor och ledarskapsprogram för företagare som vill komma vidare i ditt företagande och för dig som gått och burit på en idé, kanske i massor av år, men nu bestämt dig för att NU är det dags att förverkliga det. Kommer så väl ihåg mitt stora brinnande...