STILKONSULTATION – MAN

Alla vill vi bli uppfattade som seriösa, pålitliga och kunniga. Hur uppfattar människor dig? Hur vill du bli uppfattad?

Det är inte alltid samma sak.

Kläder signalerar den du är, det är en del av dig och det du vill förmedla.

Jag hjälper dig att klä dig för framgång. Med en fungerande klädgarderob har du mer tid att fokusera på karriär och annat som du tycker är viktigt i livet. Med en fungerade garderob i linje med din personliga stil kommer du dessutom alltid att vara rätt klädd.

Jag vill hjälpa dig med

– attt välja de rätta kläderna, ge praktiska enkla råd som gör dig till det bästa av ditt utseende och som du kan känna dig bekväm i.

– att ge vägledning till att bygga upp en garderob som passar din budget och livsstil.

– att spara tid, stress och pengar.

Steg 1.

Vilken är min personliga stil? (ca 3 tim)

Det handlar om att lyfta fram din personlighet i tex din klassiska, lediga, fashionista, romantiska, dandy, eller preppy stilen.

– Du får med dig en rad alternativ av klädesplagg som motsvarar just din personliga stil, som lyfter fram eller döljer och som gör att du ser så bra ut som möjligt i alla lägen, på jobbet och privat.

– Du kommer få reda på vilka som är de bästa färgerna för dig till kostymer, kavajer, formella skjortor, skjortor och slipsar.

Steg 2.

Garderobsplanering och behovsanalys (ca 2-3 tim)

När stilen och färgen är på plats behöver du få bort alla plagg som inte längre passar dig och din livsstil. Du behöver helt enkelt göra plats för de nya, och för dig rätta plaggen som ska in.

Steg 3.

Personal shopping (tid efter behovsanalysen)

Det kostar inget extra att klä sig i sin personliga stil och färgskala. Jag hittar självklart de rätta butikerna för din stil och plånbok och följer med dig hela vägen.

För mer information kontakta mig på pia@imagefocus.se eller

mobil 070-289 13 33.